Inadmin bereikt mijlpaal van 100.000 deelnemers


20 dec 2016

Pensioenadministrateur Inadmin maakt stevige groei door. Inmiddels bedient het bedrijf ruim 100.000 actieve deelnemers. Dit is een verdubbeling van het aantal deelnemers ten opzichte van 2015. De groei wordt gedreven door de ontwikkeling van het  marktsegment in het algemeen en de aansluiting van een aantal grote klanten, zoals recent Robeco, in het bijzonder.

Groei in lijn met de verwachtingen

Inadmin is onderdeel van APG en voert beschikbare premieregelingen uit voor verschillende pensioeninstellingen waaronder ASR, ABN AMRO PPI, iPS, Loyalis en recent Robeco. Inadmin verbindt deze en andere pensioenpartijen met een geavanceerd open administratieplatform en voert momenteel de pensioenen uit voor circa 4.500 werkgevers. Ook het geadministreerde pensioenvermogen zit sterk in de lift. Dat bedraagt inmiddels ruim twee miljard euro.

Rik Douwes, Managing Director van Inadmin: “We zijn ontzettend trots dat we deze mijlpaal in 2016 hebben bereikt. Deze groei is in lijn met onze planning. Voor 2017 verwachten we de stijgende lijn in aantallen deelnemers, werkgevers en in hoogte van vermogen vast te houden.”

Over Inadmin

Inadmin voert de pensioen-, beleggings- en verzekeringsadministratie uit van beschikbare premieregelingen  voor Premie Pensioen Instellingen (PPI’s), (ondernemings)pensioenfondsen, vermogensbeheerders en verzekeraars. De diensten van Inadmin kunnen modulair of gefaseerd worden afgenomen. Inadmin is een onderdeel van APG Groep. Meer informatie: www.inadmin.nl