Nieuws


APG verkoopt Inadmin aan RiskCo

29 mar 2018

APG Groep zal Inadmin, de dochter voor ‘defined contribution’ pensioenadministratie, verkopen aan RiskCo. De activiteiten van Inadmin passen niet langer bij de strategische koers van APG. RiskCo zal alle activiteiten van Inadmin overnemen. Een overeenkomst voor deze transactie is op vrijdag 23 maart getekend. Afronding wordt verwacht in mei, na goedkeuring door de relevante instanties.


Internationale ambitie brengt Inadmin en Aon Hewitt samen

31 jan 2017

Inadmin en Aon Hewitt maken hun partnership bekend, waarbij Inadmin de defined contribution administratie en communicatie zal verzorgen van de Nederlandse pensioenregelingen in het Europees pensioenfonds United Pensions. De samenwerking is op 4 januari 2017 ingegaan.


Inadmin bereikt mijlpaal van 100.000 deelnemers

20 dec 2016

Pensioenadministrateur Inadmin maakt stevige groei door. Inmiddels bedient het bedrijf ruim 100.000 actieve deelnemers. Dit is een verdubbeling van het aantal deelnemers ten opzichte van 2015. De groei wordt gedreven door de ontwikkeling van het  marktsegment in het algemeen en de aansluiting van een aantal grote klanten, zoals recent Robeco, in het bijzonder.