Nieuws


LifeSight nu ook voor kleinere werkgevers

12 sep 2016

Door de samenwerking met pensioenadministrateur Inadmin komt het product van LifeSight (voorheen Towers Watson PPI) ook binnen het bereik van kleinere bedrijven. LifeSight lift mee op de schaalvoordelen die APG-dochter Inadmin biedt. Annemiek Vollenbroek, bestuurder van LifeSight, en Inadmin-directeur Rik Douwes vertellen over hun samenwerking in LifeSight Magazine van 12 september.


Inadmin opdrachtgever LifeSight over pan-Europees pensioen

12 sep 2016

In PensioenPro van 12 september 2016 geeft TowersWatsonPPI aan onderdeel van LifeSight, een pan-Europese pensioenorganisatie van Willis Towers Watson, te worden. Dat werkt niet met één grensoverschrijdend iorp, maar met meerdere lokale entiteiten. LifeSight Netherlands dat een samenwerking met Inadmin heeft, is één van die entiteiten.


Lifesight (voorheen Towers Watson PPI ) en Inadmin tekenen samenwerkingsovereenkomst

16 apr 2016

Stichting Towers Watson PPI en Inadmin N.V. gaan een samenwerking met elkaar aan met als doel dat Inadmin de pensioenadministratie namens de Stichting gaat uitvoeren. Inadmin is onderdeel van APG Groep en voert beschikbare premie pensioenregelingen uit voor diverse andere pensioeninstellingen. LifeSight (voorheen Towers Watson PPI) en de huidige administrateur Syntrus Achmea Pensioenbeheer hebben in onderling overleg besloten hun samenwerking te beëindigen.