Inadmin biedt een geavanceerd open administratieplatform.

Premie Pensioen Instelling

    ABNAMRO Pensioenen is een van de oudste PPI's in Nederland. Inadmin verzorgt de contracten, werkgevers en deelnemersadministratie en de financiele afhandeling voor al deze pensioenen.

Langleven risico

    Loyalis logo Loyalis biedt via het open pensioenplatform van Inadmin verzekerde pensioen-producten aan voor werkgevers en werknemers. De volledige administratie en afhandeling hiervan loopt via Inadmin.

Nabestaande pensioen

    Logo ElipsLife Elips heeft via het open administratieplatform van Inadmin de mogelijkheid om haar producten voor nabestaandenpensioen aan werkgevers en werknemers aan te bieden terwijl Inadmin voor de volledige administratieve afhandeling zorgt. Van offerte tot incasso en uitkering.

Business Proces Outsourcing

    ASR logo a.s.r. heeft ervoor gekozen om de volledige administratie van haar werknemerspensioen, dat onder het label van de Amersfoortse wordt aangeboden, uit te besteden aan Inadmin. Inadmin biedt een compleet administratief platform inclusief webportalen voor adviseurs, werkgevers en werknemers. Door gebruik van deze portalen vindt de administratieve verwerking vrijwel volledig STP (Straight Through Processing) plaats.